Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xavioli
Czy panowie grali kiedyś Palkiem (raczej nie) pan VanBobel gra knightem jest ciekawa? Żółwie,żółwie,żółwie,żółwie, i jeszcze raz żółwie, a Palkiem można sobie chodzić gdzie się chce Dragi/Gsy itp bo np. na 15 lvlu nie będziemy sobie knightem expić na D.Guardach prawda?
Nie wątpię knighci się przydają jako blokerzy itp. grałem knightem teraz zacząłem Paladynem i stwerdzam, że 12 palkiem jest lepsza zabawa niż 50+ knightem xD
JEDNOGłOśNIE BIERZ : PALADINA 
|
Tak, własnie, że mam 49 palka -.-, mialem 89 knighta, 43 sorca i 22 druta i wniosek, z tych wszystkich postaci najbardziej mi sie podobal knight, a jak nie umisz grać to siedz sobie na tych guardach, czy tam zółwiach, jak sie ma kumpli to można sprobować wszystkiego, w tibie gram niecałe 5 lat, i zapewne mam wiecej doświadczenia niż ty, skoro dla ciebie knight jest skazany tylko i wyłacznie na żółwie, to powiem Ci, że noob jestes. Skoro ty nazywasz grą siedzenie, sry botowanie 24/7 na scarabach, żółwiach czy h.j wie nie co, to jest mi cie poprostu
żal. Pewnie nie grałes niegdy knightem, i bronisz swojej profesji, jak twoim osiągnieciem jest tylko 12 palladyn, to weź prosze zachowaj te komentarze dla siebie, albo najlepiej wogole sie nie udzielaj.