Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2008, 07:21   #202
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Musze sie pochwalic ! Wytworzylem 3 LD tym razem w 90% kontrolowane i to co chcialem zrobic i juz wiem na czym to polega... Chcialem "pobawic sie w swoj swiat" wiem ze to smieszne jest ale fajnie bylo mozna , chodzic po scianach itp . Tylko jak juz sie uswiadomilem (sama sila woli! nie zadnymi TR) to chcialem wejsc w swoj swiat zaczeloi mnie wyrzucac zaczalem krzyczec OSTROSC x 100 x10000000 x100000000000 POmoglo rzeczywiscie! Wszedlem do swojego snu i bylo zajebiscie... A i jak chcialem chodzic po scianach nie moglem sobie tylko powiedziec "chce chodzic po scianach" musialem sobie to wyobrazic a sen wzmacnial to jakbym na prawde to robil

@Athelas

dzieki za pomoc

PS
zeby zrobic pelne LD zajelo mi to ponad 2 tyg wiec nie przejmujcie sie i cwiczcie(moglo mi to zajac duuuuzo wiecej gdby nie moja sila woli- po prostu sam sie uswiadiam)!
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem