Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Nie musisz dziekowac, po prostu trzeba cisnac i tempic frajerstwo
Taki maly offtop:
Troche szkoda ze zepsul mi sie dysk na ktorym mialem chatloga Otto de'lotto zaraz po wyplaceniu sie, mowil ze ma wyjebane na wszystkich i ze Nargoriel to jego bloodbro. Najsmieszniejsze jest to ze 2-3 dni potem padl od swojego ukochanego Mackana. Przytaczam ta historie bo Bolt Drake tez sobie myslal ze jak bedzie lizal dokladnie dupsko szwedom to zdobecie respekt u swoich eloziomow z Partille, a tu dupa... nie wyszlo i teraz jak najwiekszy smiec i nieudacznik sie wyplaca; )
|
Chłopczyku ja nie powiem co sobie ty myslales i jak to sie skonczylo

A co do asslickingu to sie chyba z siurkiem na glowy dziecko zamieniłes bo z partille nie znam nikogo
a co do wyplacania tak jak powiedziales nie mam tyle czasu na ta gre i na robienie nowej postaci a 100k do nie duza cena no tak ale ty przecierz nie grasz w tibie to na huj tu siedzisz na forum czytasz tibia com? haha tak jak mówilem wy tym żyjecie ja sie tym bawie
a co do wojny to spytaj kogo tylko chcesz ze jestem ostatnim któremu mozna cos wypominac
i powiedz otwarcie ze mnie cisniesz bo mnie nie lubisz dziecko liczyles na free gp odemnie bo miales duzy lvl ;< a padles i zamiast sie uczyc na bledach idziesz w zaparte typowe dla tej grupy wiekowej ;d
papa