Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2008, 15:19   #114
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Tak, patrze na forum tibia com i tibia pl bo lubie cisnac takich jak ty... Frajerkow z jakiegos zadupia dolnego ktorzy sadza ze sa elofajni bo maja 100 lvl w pixelowej grze, no wez w ogole sie ogarnij czlowieku.

Czuje sie od ciebie lepszy bo ja nie okradam ludzi ani w rl ani w tibii, moze to kwestia tego ze po prostu jestem bogatszy i nie jestem takim dziadem jak ty ze jak zobacze pare stow to mi staje...

Najbardziej smieszy mnie twoj argument z wiekiem, mam 17 lat i chuj? Czy jak mam 17 lat to sadzisz ze jestem jakis ulomny? No chyba ze znasz to z autopsji, jak ty miales 17 lat to pewnie byles niedorobiony ale to ze ty taki byles nie znaczy ze wszyscy tacy sa

@Do innych ktorzy nie wiedza o co chodzi

Xarupi sprzedal mojemu kumplowi chara (Xmander'a) za iles tam euro (nie pamietam dokladnie ile), kumpel oczywiscie musial czekac miech na nowego rk, w tym czasie wbil pare lvli i zloocil mandrake ktory zostal sprzedany nargorielowi za 15 dsmow, 2 dni potem (jednoczesnie z tydzien przed pierwszym poi) Bolt Drake odzyskal "swojego" chara i wyczyscil kumplowi postac...

PS pisze sie przecież a nie przecierz
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem