Temat: Tylko Isara
Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2008, 16:55   #248
Bimmber
Użytkownik Forum

Bimmber's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 188
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saintcik Pokaż post
Mniejsza o to ważne że prawda wyszła na jaw ; )
Prawda jest taka:

Dare to rl i to wie każdy kto powinien wiedzieć. Miał kiedyś dostep do acc ale stracił je dawno temu.

Kazo team sux to jestes ty.
Kiedy to przysiedliśmy cie pomęczyć napisałeś Kazo team sux wtedy zaczęliśmy się z ciebie śmiać ze to jednak ty jesteś tym niekulturalnym użytkownikiem na forum i że dowiedzą się o tym pewne osoby na co odpowiedziałeś "Róbta co chceta" co widać na screenie szkoda że nie pokazałeś co było wyżej. I teraz w akcie strachu próbujesz odwrócić kota ogonem. Co i tak pomnie spływa.

Poza tym czemu dosłownie 3 min temu skasowałeś swój podpis brzmiący "Isara Sux"? )))

@down

Data dołączenia: 26 07 2007 < tak baranie zrobiłem to konto w tej chwili ....
reszty wypowiedzi nie potrafię zrozumieć.

"Isara sux z przyjemnością znów to ustawie ; )" No cóż domyśliłeś się że ktoś Cię jednak skojarzy i szybciutko usunąłeś podpisik : ))) Btw trochę dziwne że akurat teraz tak go dziwnie usunąłeś.

"Ty po co miałbyś mnie atakować." Bo pekujesz z swoim Uber druidem :> ? na PoH?
"po jaką cholerę bym miał pisać na forum kim jest Kazo team sux." Gdyż napisałem w tibi że dowie się pare osob że to ty i teraz próbujesz wmówić jakieś cudaczne rzeczy : ) GL

@edit
twój podpis a raczej nagła próba jego usunięcia Cię zdradziła wiec nie ma po co ciągnąc tego tematu Mr. Sux Sax czy jak tam wolisz. Masz jakieś pytania zapraszam na priv forum/tibi.

Ostatnio edytowany przez Bimmber - 25-05-2008 o 17:53.
Bimmber jest offline   Odpowiedz z Cytatem