Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony
Hmm niechce zgrywac kozaka sprzed monitora, ale skoro tak go ojebal... i zapewne macie jego dane, to w czym problem ?  Niemowie zebyscie odrazu go młucili... wystarczyłaby rozmowa, a nawet telefon do matki i zapewne pas poszedłby w robote... dziecko oddałoby wszystko co ukradło 
|
To kupywanie/sprzedawanie kont to bardzo wzgledne pojecie. Sam slyszalem bardzo duzo historyjek tego typu i wiekszosc z nich konczyla sie w ten sam sposob: Kupilem chara za 500~ zl koles mnie ojebal przed zmiana danych. Ciagle sie zapewnialem ze cos z tym zrobie a tak naprawde im dluzej sie zapewnialem tym bardziej w to nie wierzylem. Ze wzgledu prawnego gowno mozna zrobic, sam sprawdzalem tego typu watpliwosci. Po jakims czasie mowisz sobie a chuj co tam 500 zl, zyjemy dalej, a jebany smiec co sprzedal chara cieszy sie bo zarobil pol k (pewnie jego starzy zarabiaja tyle przez rok). Wg mnie nic nie da zaden telefon, czy tez odwiedziny w jego chacie bo ziomek i jego rodzina zawsze moga sie wszystkiego wyprzec.
Historyjke pisalem w 1 os. zeby byla latwiejsza do zrozumienia. Nigdy nie kupilem chara a to zdarzenie mialo miejsce z udzialem mojego kumpla z rl...
@Xarupi
Wkurw*asz mnie od kiedy pierwszy raz ujrzalem twego posta, wkurw*asz mnie podobnie jak Rza Sho podczas wojny Alea~ vs. Tengu (teraz nic do ciebie nie mam Rza). Twoje debilne uwagi, komentarze sa zalosne, uwazanie sie za super pro ziooma tez jest zalosne. Mysle ze wiekszosc ludzi podziela moje zdanie.
Moze dostane bana ale jak skorzystasz z mojej rady to uznam ze bylo warto:
Nacisnij ctrl+W i nie truj nam wiecej dupy. Palant.