Zobacz pojedynczy post
stary 25-05-2008, 17:24   #1
-Phoenix-
Użytkownik Forum

-Phoenix-'s Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Domyślny Wywiad z Vincento!

Ja - Ja (Finixio vel Fewolczak)
VV - Vinczento

Ja: Witam, chciał bym z Tobą przeprowadzić wywiad - więcej, było by to dla mnie zaszczytem

Ja: Czy się zgadzasz?

VV: Alerz z najwienkszom przyjemnosciom ... albo nie, tym razem będę zupełnie poważny

Ja: Szczerze mówiąc na to liczyłem, zacznijmy od pierwszego pytania - co skłoniło Cię do pokazania rzeszy forumowiczów jak bezgranicznie są głupi??

VV: Jeśli mam być szczery, Vincent powstał zupełnie przypadkiem, pod wypływem rozmowy jaką przeprowadziłem z jednym z tych "bezgranicznie głupich". Sam pomysł narodził się pod wpływem lektury postów prawdziwego VV na tibia.com oraz obłudy i kretyństwa - przepraszam za to wyrażenie - naszych Iridian.

VV: Poza tym..

VV: To pomogło mi rozładować stres i nabrać dystansu do gry

Ja: Rozumiem. Czy nie uważasz, że czasem grubo przesadzasz w swojej krytyce skierowanej przeciwko szeroko panującej fali debili nas-otaczających ??

VV: Vincent to taka moja "ciemna strona". Zazwyczaj jestem zupełnie inny niż on, choć czasem zdarzają się sytuacje - szczególnie ostatnio - kiedy zaczynam zachowywać się podobnie jak on. VV jest czymś w rodzaju nemezis, które ci wszyscy debile stworzyli sami na siebie, a że akurat to ja miałem być tym nemezis, mówi się trudno Tej ostrej krytyki nigdy nie było by bez udziału moich "przyjaciół", sam wiesz kogo

Ja: Sam wiesz kogo? Co masz na myśli??

VV: Po pierwsze, mój ulubieniec Blefaw, dalej neztasy krelele viffarny i cała ta zbieranina, kończąc na polaczkach i kukiełkach z arkanium

Ja: Chodzą słuchy, iż kreowany przez Ciebie czarny charakter stoi po stronie Divine, pomimo tego, że tylko nieliczni zauważają iż flame'ujesz tylko Virtue - o dziwo zauważają to Ci których wymieniłeś wyżej. Jak to uzasadnisz?

VV: Flameuje każdego kto tylko na to zasługuje, na tym polega zabawa. Kiedyś nawet zrobiłem to sam sobie.

VV: Ale faktem jest, że najbardziej dostaje się Virtue, czyli dawnemu DD

VV: Jako ciekawostkę moge tez powiedzieć...

VV: że niektóre moje posty mają więcej niż jedno znaczenie, skierowane do pojedyńczych osób, ale nikt jeszcze nie odważył się rzucić riposty

Ja: Nad bezgraniczną głupotą niektórych członków DD mogli byśmy polemizować latami, aczklowiek nie w tym sęk - powiedz mi jeszcze jakie jest Twoje stanowisko odnośnie "Polaków" walczących po obu stronach

VV: I ci , i ci mają wiele na sumieniu, ale z Polaków z Virtue lepiej jest się nabijać, są tacy "fotogeniczni" pod tym względem Arcanium/Divine nigdy nie było tymi dobrymi, a DD/Virtue złymi, ale tak się już ułożyło. VV to taki "Gwiazdy tańczą na lodzie", czyli przerost kretynizmu nad formą, w jego ostrej krytyce mają szansę wziąć udział tylko ci, których jest za co krytykować, a żeby to zrozumieć, wystarczy poczytać posty DD-prolaków - te przed 21 grudnia.

VV: Wychodowali sobie wrzoda na tyłku, niestety ;/

Ja: Masz z tego frajdę?

VV: Jak mało kiedy Niektóre odpowiedzi i dialogi były niesamowite, (zwłaszcza ta z kiełkiem o Toli) co i wielka fala krytyki która spadła na biednego VV zaraz po jego narodzinach. Poza tym daje mi frajdę, takiego VV jak ja nikt nie pokona na forum.

Ja: Kogo najbardziej lubisz sprowadzać do poziomu przedszkolaka?

VV: Blefawa! Reszte jego przyjaciół z Virtue traktuję już dość ostro..

Ja: Dobra, przedostatnie pytanie - jaki jest Twoj stosunek do żydów w Polsce?

VV: Nie mam z nimi stosunków;\

Ja: I dobrze, ż<cenzura dla Xandara> trzeba - odrazu przypomniało mi się przysłowie "żyd to f<cenzura dla Xandara>, żyd to b<cenzura dla Xandara> - żyje po to by go tłuc". Oke, przejdźmy do ostatniego pytania mianowicie kiedy masz zamiar się ujawnić??

VV: Kilka osób wie kim jestem i to narazie starczy

Ja: Czy chcesz kogoś pozdrowić?xD

VV: Dzięki a przy okazji chciałem...

VV... pozdrowic wszystkich moich fanuf, a przede wszystkim blefaw, kiełek, oraz kukiełki i polaczki z diwine i wirtue

VV: I dzięki za wywiad

VV: Wasz szczerze, Shane ~

Ja: To ja dziękuję, do zobaczenia!

Szczery[*]

Ostatnio edytowany przez -Phoenix- - 25-05-2008 o 17:25.
-Phoenix- jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.