@UP
Nie masz platnej wersji tylko free wiec nie mozesz wiedziec jak to jest

a darmowa to tylko ma dac jako takie zorientowanie o co tu chodzi. Pozatym nie zalezy mi az tak bardzo zeby to komukolwiek selnac bo i tak mam juz klientow

a najwazniejsze to to ze mi sie to przydaje

Pozatym free wersja jest niedopracowana bo nikomu z was nie chcialo by sie siedziec i tego robic za free tak jak i mi wiec jak zobacze ze cos z tego mam to bede zmotywowany do tego zeby to bylo jak najleprze

a tak za free to macie to co stworzylem na poczatku

i czego nie chcialo mi sie poprawiac bo zajolem sie wersja bardziej stabilna oraz doskonalsza

ktora teraz sprzedaje. co do tego ze nie mowi gdzie jakie blessy czy rashid o.O jesli robiles quest na rashida to kojazysz mniej wiecej gdzie on jest ale nie zawsze pamietasz w jakim dniu gdzie jest

rowniez blessy to chyba kazdy mlotek wie gdzie sie kupuje ale malo kto pamieta gdzie jaki ,wiec to nie podlega dyskusji i donosiciel jest dla inteligetnych ludzi a nie dla ludzi co chca zeby wszytsko podac im na tacy i jeszcze zeby za free bylo o.O
Ps. Specjalnie dla coponiektorych co uzywaja Donosiciela wersja premium ma wbudowany bluzgator wiec jesli masz ochote sie z kims powyzywac to prosze bardzo donosiciel ci w tym pomoze XD