Witam!
Niedawno zacząłem grać na serwerze PvP-enforced. Na forum przeczytałem że bez pacca na tym serwie najlepszy jest palladyn,więc bo wybrałem. Uważam że wcale tam tak często nie zabijają.(no chyba że ktoś perfidnie się pcha w ręce pekera

)Nie ma tam chamstwa, kradzierzy itd. Największą zaletą, tego rodzaju serwerów są pustki, czasami na serwerze jest między 100 a 200 graczy, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia na tym rodzaju serwa i mam kilka pytań do bardziej doświadczonych, a mianowicie:
1. Czy znacie może jakieś wyprubowane sztuczki unikania śmierci.
2. Zastanawia jak można by skillować na PvP- enfo skoro tak łatwo tam umrzeć, może zna ktoś z was dobre miejsca.
3. Jakieś ogólne porady dla palladyna na tym serwie.
4. Zauważyłem że na moim serwie (Dolera) jest mało polaków, a co za tym idzie mam problem ze znalezieniem polskiej gildii, czy może ktoś mi polecić jakąś polską gildie na Dolerze.
5. Interesuje mnie czy wogóle tam warto kupować dobre EQ skoro można je bardzo łatwo stracić. Np. na 35 lvl kupować crown armor itp.
To by było na tyle, jak sobie przypomnę to dam edita. Przypominam że mój serwer to Dolera, nie interesuje mnie Inferna.
Pozdrawiam