Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2008, 15:20   #1203
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Wiedzialem, ze beda takie pytania : dlaczego od razu delete?
1. Stracilem w ciagu 2 dni 200k. Nie mialbym za co grac + strata skilli (wiem, ze niektorych to smieszy, ale zawsze gralem bez bota i naprawde duzo pracy kosztowal mnie rycek ).
2. Duzo kolegow juz odeszlo stad, co prawda wracaja teraz...ale kto wie na jaki czas?/ All the best for u ;;
3. Nie mam zamiaru patrzec na to co sie dzieje na moim ulubionym serverze ;] a wiemy wszyscy, ze dzieje sie zle... oby bylo lepiej.
4. Gra w tibie bez bota praktycznie nie ma sensu. Teraz kazde dziecko potrafi ustawic bota na rotach i wbic dobry lvl. A jak patrzac na to czuja sie ci co wkladaja duzo pracy w swoje postacie i sami od poczatku do konca je tworza?
5. Szkoda mi kiedy ubijaja mnie ludzie, ktorych szanuje i ktorym zawsze bylem gotow pomoc i pomagalem (bo dla wiadomosci tych co nie wiedza bilo mnie 6 osob i wiem napewno ze minimum 3 z nich to noobchary z VoA). Ogolnie jestem pewien, ze udaloby mi sie uciec z trapa, gdyby nie jedna osoba. Nie podam jej nicku, bo nie wiem czy zrobila to umyslnie, ale wiem ze miala powod, ale mniejsza z tym.
6. Zawsze chcialem odejsc dobrze zapamietany i to chyba najodpowiedniejszy moment.
7. A dlaczego delete? Przecierz moglem zostawic konto albo sellnac... a no dlatego delete zebym nie mial juz do czego wracac, btw nie moglbym sellnac mojego acc, bo nie znioslbym mysli, ze moim ryckiem moze grac wiekszy noob odemnie ;p

I to ze usuwam konto to nie jest wynikiem jakiegos pochopnego czynu, ale to decyzja przemyslana i mysle, ze sluszna. Moze kiedys wroce, moze nawet szybciej niz mi sie wydaje. Czas pokaze No i ofc dla tych, ktorzy graja tu powodzenia w naprawianiu Saphirki ;;
Rafix17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem