Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2008, 15:26   #2031
Vrael
Użytkownik Forum

Vrael's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PLague Pokaż post
Co do samego dodatku: super, duper, że będzie, zapowiada się genialnie i w ogóle. Ale boję się jednego: high lvl gearu, który błyszczy, błyska i w ogóle postać wygląda jak choinka w Wigilię. W BC przesadzili, 70lvl wyglądały jak pajace. Żeby to wyglądało tak... zwyczajniej. Bo klimat wcielania się w postać jest dla mnie świetny tak do 40lvl, później pojawia się te kolorki, duperele i świecidełka.
Ha ha! Najlepsze jest to, że niby jest już filmik z tierów na warcraftmovies i chyba będziesz zawiedziony xD Po prostu większego gówna nie widziałem, lock wygląda jak włochacz (chociaż dobrze, bo już mam dość tego, że locki zawsze wyglądają zajebiście) generalnie będę go przezywał Kudłaty, priest wygląda... dziwnie. Naprawdę dziwnie. Rogue jak wariat, ma dziwaczny hełm i śmieszne shouldery, ale ujdzie w tłoku a z maga to tylko śmiać się można, nie ma sukni - w pierwszej chwili myślałem, że to paladyn lol. Hunter po hunterowsku to nie ma tragedii. Mimo wszystko muszę powiedzieć, że artyści z blizzarda dali ciała bo sety im wyszły naprawdę paskudnie.
Vrael jest offline