Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2008, 21:24   #121
Xarupi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xmandah
Profesja: Elite Knight
Gildia: Faith
Świat: Nerana
Poziom: 135
Skille: 87/81
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Tez nigdy nie kupilem chara ale wiem ze jakby mnie taki cwaniak jak Bolt Drake albo Otto de'lotto ojebal to bym cos z tym zrobil na 100%...

Ogolnie wiem ze swe tez sie okradaja ale jakos jak polak cos ukradnie to mnie to bardziej w*****a bo to pokazuje ze polacy to takie dziady ktore tylko kurwa mysla jak sie nachapac jak najmniejszym nakladem sil... To mnie wkurza, mendy spoleczne ktore siedza przy kompie po 15h grajac w jakas chuja warta gre i szpanujac potem przed kolegami ze udalo mu sie zarobic na krate piwa bo wychujal swojego znajomego z gry.

Teraz o sobie:
1.5 roku temu sprzedalem postac, 106 ms za 300 dolcow, wtedy chary byly wiecej warte, szczegolnie sorki , wiem ze moglbym zarobic i ze 3x tyle sprzedajac chara 3x bo gralem na US serverze gdzie amerykanie australijczycy itp sa pierwsi do kupna h lvla , ale mnie jakos tak dziwnie rodzice wychowali ze nie okradam innych bo bym czul sie jak chuj przed samym soba...

Pozdro
tak zapraszam do słonecznego Kołobrzegu

tak btw nie wszyscy mieszkaja z mama ^^

huja warta gre haha a widze ze sporo czasu zwastowales 150 rp, 106 ms i bylo tego duzo wiecej lmao

"Tez nigdy nie kupilem chara ale wiem ze jakby mnie taki cwaniak jak Bolt Drake albo Otto de'lotto ojebal to bym cos z tym zrobil na 100%..."

ta co bys zrobil? zadzwonil do mamy? to by cie jeszcze zjebala
ale widze tak cie rodzice wychowali ze wszystkie sprawy zalatwiasz za pomoca mamy

narazie trolki nie bede juz was karmil
Spinajcie sie dalej ciao~

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.