Zobacz pojedynczy post
stary 26-05-2008, 22:47   #812
Skrzatorr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: T4r6uf3k

Stan: Na Emeryturze
Imię: Smuggler~
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 72
Skille: 19/21
Poziom mag.: 53
Domyślny

Moje zadanie się zakończyło na tym forum z waszymi wpisami "pod publikę"... Piszecie o rzeczach omijając dużo bardzo ważnych FAKTÓW albo lekko ubarwiając je by ludziom się to podobało... Szkoda że nie ma nikogo z wyższego szczebla inteligencji żeby z nim chociaż trochę popisać...

@Chris

Opuściłem wojnę bo w końcu przejrzałem na oczy ... Lider, który nie zostawił gildii na pastwę losu, tylko lider, który zostawił gildię w sytuacji, która była czysto jasna (parę osób się wypłaciło, koledzy z "prounds" nie dawali znaków życia, Oven który normalnie expił jak zawsze bez żadnych problemów), więc o czym tu mowa?

@Vilum

Fotka o której mówisz była robiona 2 lata temu na sylwestra mająca na celu zaprezentowanie flaszeczki jaka była kupiona (tak mielimy frajdę z flachy bo była 3 litrowa i dołączona do niej była pompka)... Papieros, który znalazł się w mojej buzi wynika z tego, że nie miałem wolnej ręki by go przytrzymać... A Ty dalej pisz swoje mordo... Nie gram już w tą grę i naprawdę zwisa mi to co o mnie myślicie...

Ciao nie mam zamiaru odpisywać na wasze "flejmy" ale będę tu regularnie zaglądał i odpisze w sytuacjach ripleju pana szkraba ;*
Skrzatorr jest offline   Odpowiedz z Cytatem