Zobacz pojedynczy post
stary 25-12-2004, 14:32   #1
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Problem Windows XP - Instalacja

Iż coraz więcej gier i programów wychodzi na XP (a nie na super 98 SE !!!! )postanowiłem se zainstalować Win XP (50% gier które teraz mam to tylko na XP chodzą ) . Dobra, niby wszystko wporzo ... instaluje sie zamieniając teraźniejszy system na XP. Wkońcu karze (czy tam każe) mi wyłączyć kompa i włączyć... daje przy wybieraniu systemu (są 2 opcje... jeszcze żaden system sie nie włączył)
-"Instalacja systemu windows XP"
-"Windows 98 Edycja Druga"

No to wybieram ten instalator... tam mi przygotowuje wszystkie pliki itp... i nagle widze niebieskie okienko i pisze

"Instalator nie może zainstalować systemu windows XP gdyż wykryto błędy (50 razy skanowałem Scand diskiem ale nic !), należy przeskanować dysk w poszukiwaniu Virusów (własnie skanuje :/ ). Następnie należy uruchomić ten instalator"

Eh... A tu macie cytat z instalacji (próby) Instalacji prosto po formacie !

"Instalator nie wykrył żadnych Dysków Twardych (HD) zainstalowanych na tym komputerze. Należy sprawdzić czy dyski są prawidłowo podłączone ..." (i takie tam)

JAk ktoś miał podobny (taki sam) problem i to naprawił niech tu napisze co i jak PLZZZZZZZZZ . A jeśli ktoś sie zna na instalacji XP i wogule XP !!!!!! (Bo ja wogule XP nie kumam ) to niech też napisze.
Możliwe że jest to coś opisane w necie... tyle że nieznalazłem (Pomocnik w szukaniu to byl gooooooooooooooooooooooooo(do potęgi 10000000000000)gle).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.