pierdoli mnie pisowania bo zastanawiac sie nie bede
@ Wizz
masz kompleks miejszosci chociaz tu nie postuje ty i tak starasz mi sie pojechac, twierdzisz ze to seq ma kompleks na*******a o starych innej osoby tym czasem sam na*******asz o mojej starej i seqa /bolka starej( moze swojej dawno nie widziales)
Co do skrzata Wiesz jak bylo i nie sciemniaj tyle ,odjebales bunt zalozyles gildie i na 1 slowo skrzata i moje juz was chcialo klepac 3/4 titani i to jest fakt ktory oznacza ze byles, jestes i bedziesz nikim
gdy skrzat odszedl powiedziales byl hujowym leaderem nie mielismy nic do gadania tylko tgk rzadzil, skoro byles taki kozak czemu nie powiedziales tego w czasie gdy walczylismy badz gdy rzadzilismy servem hmm odpowiedz jest prosta zostal bys wyjebany na ryj i gowno bys mogl zrobic (sam wiesz ze gdyby Xiro znow cie niehccial spowrotem zmienil bys juz server)
Wiesz jak kto gra uwazasz ze jestes Pr0? hmm z tymi botami to i Kobajashi byl by pro przypomnij sobie jak duzo zrobiles lub robiles w wojnach ovenu
hmm spoko chlopaki mam bota na stone skiny i energy ringa. i co twoje pro skonczylo sie na tym ze wpadles w srodek i padles i co powiedziales (BOT MI SIE ZACIOL) AUHSUHAS panie kurwa pro bochnia team
PS. Dla twojej wiadomość mam telewizor 32 Cale i mam co naprawiać
Ty za to ruszyl bys dupe tylko gdyby ci cos w kompie jeblo a swiat rl widzisz za oknem lub z balkonu ktory odwiedzasz raz na tydzien.
Co do szkoły Bolka i innych (ONI NIE MUSZA ZPAIERDALAC DO PRYWATNYCH CZY TAM DLA SPECJALNYCH i placic za wlasna glupote)
@ Floov
Odejscie chrisa powodem odejscia bylo to iz zajebal mu chara RIPI osoba ktorej chris nie szanowal wogóle i wyzywał pokazała mu ze jest nikim on tym czasem poplakal sie i zaczał wyzywac wszystkich i tak powodem zabrania mu chara bylo to ze wisial ponad 1kk ludzia z gildi i niechcial im ich oddac wolal zrobic addon (NACIESZYLES SIE SUCZKO?) a teraz tylko mzoe sobie poogladac jak jego postac biega w out i traci lv bo nikt na niej expic nie bedzie chcial.
@Vilum
Wannabe Cool. To Seq byl pojehcany przez rl ale teraz zrozumial ze rl jest wazniejsze od gry ,zmienil sie i ma pelne poparcie i szacunek unas.
I to nie on zaprasza ludzi ktorzy go nie nawidza zeby miec wiecej znajomych na naszej klasie (co chciales osiagnac 1 cyfre wiecej, nowego znajomego, uniknac tego co nie uniknione czy kurwa possac palke) bo ja tego nie rozumiem na HUJ MI TWOJA MORDA NA NASZEJ KLASIE ?
@ Panie Skarab Z tomby Wziety
PoSIŁKI DLA CHRISA? na huj ci te forum
Na huj nam twoj ryj tu
Gówno wiesz ,bedziesz wiedział i kiedy kolwiek wiedziales (o to jakie majtki masz zalozyc tez pytasz kolegi)?
Pozdrowienia dla Wszystkich Ziąbli i szczególnie tego
GEJA Z IRLANDI !!!!!! "pijcie dobry Etyl"
POLICZCIE BLEDY KRUWA I EXp WBITY NA TIBI
Ostatnio edytowany przez Zbanowanyyy - 26-05-2008 o 23:21.
|