Zobacz pojedynczy post
stary 27-05-2008, 12:30   #21
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Potężny czar światła jest niestety zbędny. Podstawowy powinien Ci wystarczyć, zwłaszcza, że jakiś czas temu Bogowie rozjaśnili mroki...

Podobnie jest z Poison Fieldem. Ów kamień runiczny jest Ci zupełnie niepotrzebny, zwłaszcza, iż handel tą runą prawie nie istnieje.

Magiczna bariera jest niezbędna. Dlaczego? Czar ten jest w stanie uratować Ci życie w nagłej sytuacji. Gdy jej użyjesz bronisz się magią - zamiast punktów życia znikają Ci punkty magi. Niestety, nie działa wtedy żadna dodatkowa ochrona, jaką jest tarcza...

Light Magic Missile jest dość przydatnym czarem runicznym. Mimo swej małej mocy jest dość często używany. Dzięki niemu możesz wysłać słabszy strumień energi w kierunku atakującego Cię przeciwnika. Każda runa ma 5 użyć.

Niestety, z białych grzybów nie da się robić piwa. Jednak, wbrew pozorom, jedzenie to przydaje się wielu podróżnikom w dłuższych wyprawach, ze względu na swą bardzo małą wagę. Jest to najlepsze jedzenie dostępne dla osoby nieposiadającej konta premium.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.