Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loko_Devil
Keam Valexim powiem Ci tyle że jesteś śmieszny taki lvl jak Ty masz to ja moge wbić w 2-3 tygodnie-.- to że Ty go masz pewnie z rok i nabiłeś lvl na bocie expiąc po ratach to nie znaczy że ja używam botów a pozatym nawet jak by je miał to nie potrzebuje ich bo sam umiem grać i zacząłem gre od tibi 7.1 i coś o tej grze wiem nie to co ty. więc sie nie sraj na tym forum jak coś Ci sie nie podoba to nie czytaj tego co ja pisze. PS. naucz się ortografi. (nei) itp. żenada...
Kuczwi Jak by było pvp to na solo rozjebał bym Cie na 3 stonskinach-.- knight jest tylko dobry na blokera i questy ale expić solo to zabardzo niema na czym. max dragony i dle. lub inne odmiany.
|
Człowieku jak jestes taki pr0 evul mastah to czemu grasz na non pvp? bo wyjebali cie z pvp i teraz srasz sie ze gdybys zrobil nowego chara na pvp to by cie znowu wyjebali z serva? i poszedles na non pvp kozaczyc jaki to jestes zajebisty i pisac jak to bys kazdego rozjebal na pvp? Anyway jak ty to ujales ORTOGRAFIA > (nei) polecam wikipedia i sprawdz czym sie rozni ortografia od literowki..., odrazu dodaje tak mam chara na Uniterze, zebys zaraz nie sral zarem ze gram na innym swiecie a wypowiadam sie na forum twojego swiata