Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wizz
Ja (11-02-2008 21:50)
Wyrucha cie bolek?
Ja (11-02-2008 21:50)
?
Stara Bolka (11-02-2008 21:50)
codziennie jak spie przychodzi i probuje
Stara Bolka (11-02-2008 21:50)
ale podobnie jak seq nie moze znalesc huja do 7 rano, ja ise budze a on tanczy breka na luzku
Nawet twoja stara cie pojechala :S
Gowno wiesz o tibiii gowno wiesz o gildi gowno wiesz o wojnie wiec wy*******aj na kebab do seqa
|
Coraz gorzej widze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maya_Shkarab
KEBAB YE GUT!
360 na kutasie owni.
|
podglądałeś starego ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolek XXX
Ja pierdole stary, mogę Ci pomoć  Wiesz jak to się nazywa? Trauma z dzieciństwa, zły dotyk boli przez całe życie. Ty masz kompleksy na punkcie rodziców? Chyba okienka pomyliłeś i ze starym gadałeś. Ty kurwa masz cos łbem psychopato jebany, bo tylko Ci kutasy w głowie. Spróbuj pogadac o tym z mamą, lepiej Ci będzie.
Wy*****ene dużo wiesz o tibii (siedziesz 25 godzin przy kompie na dobe i jesteś posmiewiskiem swojej guild).
Wy*****ene dużo wiesz o gildii (ten sam powód co przedtem+ to że Cię przyjęli z łaski, bo zdradziłeś swoich kumpli, którym więcej zawdzięczasz niz rodzicom).
Wy*****enie duże wiesz o wojnie(obydwa powyższe powody+ jesteś najważniejszą postacią w tej wojnie i pewnie liderujesz akcje na OTS)/
|
Trauma to dla niego za trudne słowo w prywatnych tego nie uczą pisz bardziej zrozumiale bo jeszcze chłopak sie zawiesi.