Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kieperlana
Oczywiście, a nie mówiłem?że zaraz biały stok będzie coś pisać. A więc zaczynamy pojazd pierwszy będzie duna to tak  una a dokładnie loczek bo dawid jest spoko żeby cie juz nie wyzywać to ci powiem tak masz 3 lata więcej odemnie a nawet interpunktci nie używasz walisz byk za bykiem większe niż ja i tylko dlatego zdajesz bo chodzisz do szkoły dla porarżonych psyhicznie 2.koraz do ciebie nic wcześniej nie miałem pomogłeś mi i ci byłem za to wdzięczny ale to że zmieniłeś otoczenie i nie miałeś mnie okazi poznać z dobrej strony a kilka osób zna tą strone to nie moja wina, nie będe cie wyzywać bo wiem że gdyby nie okoliczność to może byśmy się dalej kumplowali jak kiedyś po 3 Ogorek oszukałem cię tylko i koraza za ponirzenia jak miał bym o*******ać swojych to juz bym mial 3kk~~ mialem, sca,softy,cale eq masster-knighta on ma all wszyscy maja wszytko gafka mms miałem oddałem mu poniewarz on sie tylko przed wami popisywał a jak z nim sam gadałem to normalnie sobie gadaliśmy.
Jeszcze 2 osóby sie musze doczepić Ball pele i glazze dopuki nie wbili lvl to byliście dla wszytkich mili i mieliście respekt teraz macie 15 lvl więcej i zachowujecie się jak byśćie byli panami serva i nic dla was sie nie liczy tylko wasza racja do reszty nie mam zastrzeżeń jeszcze tylko ten Team zotaw bylem w tym teamie poniewarz byłem na to zmuszony a dla duny info teraz gram na isarze tylko teraz bawie sie z nowym teamem z otsa mamy wojne na eloth.mine.nu exp 3 loot 2 skille 3 magic 2 i tu mnie szanują i ja ich tak samo a z rywinem maćkiem i gadam sobie czasami na osobności i oni do mnie jadą i nawet z kordkiem sie spotkam ;] pozdro duna troche mi ciebie szkoda Bocie pozdro :**
|
Czlowieku ty wiesz co gadasz? Aż żal mi na Ciebie patrzeć.Pierdzielisz takie pierdoły o ortografi jakbyś sam chciał udowodnić ze taki humanista z Ciebie. Sam lepiej naucz sie pisać a nie innych pouczasz jkb--> Słownik Ortograficzny.

PozDR