27-05-2008, 23:27
|
|
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shoq
Nie będzie minomaga, nie będzie ghoula, nie będzie Sword of Fury. Dlaczego? Bo dzięki temu są frajerzy, którzy łudzą się, że kiedys go zdobędą. A ja wam powiem: żeby to zdobyć, trzeba mieć pacc! I co? Teraz noobki kupia pacca i będą szukać SoFa, ale nie znajdą. Czemu? Bo się nie da, przecież mówiłem! Ale noobek dalej nie wierzy i kupuje kolejnego pacca. Proszę bardzo Cipsoft się cieszy. A niech się cieszy! Ja im nie zawiszczę. Mi jest żal nie tych, którzy zarabiają, nie tych, którzy dają im zarabiać, tylko tych, którzy nie płacą, a spodziewają się niewiadomo czego. Tibia stała się komercyjną grą? Tibia jest nastawiona na zysk? Chcą sprzedać jak najwięcej pacc? Straszne? A czy TY oddajesz wszystkie swoje pieniądze dla biednych? Robisz wszystko bezinteresownie i charytatywnie? Nie? No to się k***a zamknij! Ciesz się tym co masz, bo mogłeś tego nie mieć.
Pozdro.
Ps. Ja nie kupuję PACC, bo szkoda mi kasy. Ale mam przynajmniej na tyle rozumu, żeby zrozumieć zachowanie cipsoftu i nie potępiać ich w tak idiotyczny sposób. Nie podoba się? Nie graj! (Albo kup pacc  )
|
Amen..........
|
|
|