Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2008, 08:11   #6728
RZal
Zbanowany

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ShadowEdek Pokaż post
@rzal

powiem ci tak jeżeli ktoś ciebie się pyta kim jesteś zaraz odciągasz uwagę od tego.... to po 1 po 2 powiesz nam wreszcie kim jesteś? a nie sry ty jesteś dziecko po przejściach rodzinnych i boisz się mówić o swojej przeszłości jak cie matka wyzywała od frajerów i pajaców

@all

hehe specjalnie dałem taki termin żeby nasz kochany Rzal przyszedł na pustą pustynie ;] a nie sry on tam przyjdzie szukać w Tibi piasku...

jak ktoś chce miejsce to pisać w game
A po chuj ci wiedzieć kim jestem? Powiedziałem już nawet dałem screen swojej postaci ([CHAR]Rzal of luminera[/CHAR]-skasowany i [CHAR]Rzal luminera[/CHAR]). Nie, to ty chcesz znać moje imię, nazwisko, numer buta, fiuta długość i objętość.,
Wreszcie nazywasz mnie dzieckiem a 3 wyrazy dalej wjeżdżasz na moją matkę. Tak odmóżdżonego (w twojej wersji odmurzdzonego) imbecyla nie widziałem nigdy, siedzisz całymi dniami przed kompem, dupa ci w krzesło wrasta, jesteś totalnym lamusem w rl (twoi koledzy kilkanaście stron wcześniej wyśmiali się jak zobaczyli co wypisujesz jaki ty to paker nie jesteś) i w dodatku z każdym kolejnym postem robisz z siebie coraz większego błazna.
A ja tylko mam coraz większą zabawę patrząc jak mało się nie zesrasz nie wiedząc nic o mnie i jedyne czym mi próbujesz dojechać (bo gówno twojego pokroju nie potrafi się wspiąć na dostatecznie mierny poziom agresji słownej bym do odczuł) to twoja stara to ..... A teraz leć na forumowisko opisać problem : d

Ostatnio edytowany przez RZal - 28-05-2008 o 08:13.
RZal jest offline   Odpowiedz z Cytatem