Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2004, 05:37   #1
Szatan-zg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2003

Domyślny Nadzieja dla NON PvP!

Na forum strony Tibia.com, znalazłem ciekawy tamat. Oto co napisał założyciel tematu:

Maybe....

I was reading a post about loot being returned, it would be great if people did that, but, it doesnt.
Very rarely anyway.

If CIP could make a system like depot boxes, YOU open it, its YOUR stuff, maybe when you open your dead body (where you died) when YOU open it, YOU get YOUR loot back, and other people get the message "Sorry, not possible."

Just an idea

A to dostał w odpowiedzi:

CIP is studying implementing something like this for non-PvP worlds like yours, but they are still to find the perfect solution.

W sumie nic ciekawego gdyby nie to, iż tę odpowiedź napisał Excessus, GM i MOD. Czyżby oznaczało to rozwiązanie największego problemu Calemery i Secury?

(Dla nieznającego angielskiego, GM Excessus napisał, że CIP testują rozwiązenie dla plansz NON PvP, które pozwoli jedynie osobom które zabiły potwora na otwarcie ciała)

Adres tamatu: [Click-Me]

@RE-DOWN: SORKA! Spaliłem nie ten temat włączyłem i bezmyslnie użyłem kopiuj wklej. Ale taki team o którym pisałem też jest i o niego mi chodziło, sorka za pomyłke
Szatan-zg jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.