Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2008, 20:28   #63
TaTaskers
Użytkownik Forum

TaTaskers's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...

Domyślny

Ukryty tekst:

@2x up
Ukryty tekst:

W takim razie po co są rookstayerzy?! Tylko przeszkadzają innym nowym graczom, wyjść z rooka (juz nie raz to zauważyłem gdy chciałem sobie zrobić nową postać... Wszystkie expowiska były zajęte przez -+25 lvl'e na bocie...) Tylko biją potwory innych, przeklinają, blokują kradną... Na dodatek nie można takiego zabić bo to Rookgaard... Niedawno mo przyjaciel, po tym jak nie mógł przez tydzień wyexpić 8 lvl przez boterów, przestał grać...

W prawdzie lubie se porozmawiać na rooku z innymi rookstayerami ale co tu zrobić jak 70% wszystkich rookstayerow to boterzy, którzy nawet mi nie odpowiadają? Dobrze by było jakby w końcu znaleźli jakiś sposób by zniszczyć takich booterów (stamina np. na 6h a nie na 60)

Jeśli chodzi o raporty to gówno to daje, jak mają taki prgram do stopowania bota jak Gm przyjdzie. Już z kolegami nie raz blokowaliśmy/raportowaliśmy/pisaliśmy na boardach booterów... Ale co to daje jak Gm'y albo na to nie patrzą, albo nawet nie mogą złapać ich bo odrazu bot się wyłącza?

Na te niepomaganie można jeszcze przymknąć oko ale jeśli chodzi o boty to aż wytrzymać nie mogę

To jest moje zdanie
Ukryłem je, żeby nie zaśmiecało forum

Sory za Offtopa, ale większość tylko komętuje moje posty... więc ja tez coś skomętowałem. Na temat testu nie będę się wypowiadał, bo nie warto, zawsze znajdziecie jakąś lukę w moich słowach, którą zaczniecie wyciskać...

A jeśli chodzi o temat to fajnie byłbo by jakby dodali jakiś nowy element, którego jeszcze na rooku nie było (nie chodzi o nowy wygląd, ani o trochę większy teren, tylko o coś nowego)