Zobacz pojedynczy post
stary 06-01-2004, 06:07   #27
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

1) Zacząłem grać ponaad pół roku temu. Nigdy nie doszedłem żadną postacią do jakiegoś interesującego lvl, ale cóż, nie lubię się na tą Tibię logować ale wiem dużo, mój brat gra dużo więcej niż ja, tak samo jak moi koledzy, a i tak pytają się o wszystko mnie

2) Siedzę tu jak tylko mam czas i chęci. A jak już ktoś kiedyś powiedział, to mam ich dużo, chociaż teraz mniej. Nigdy nie przeklinam i nie popełniam błędów ortograficznych. To nie jest jedyne forum na jakim "siedzę". Moda miałem jednak tylko na forach "zamkniętych" (nie że teraz ich nie ma, tylko takie, gdzie żadne z was nie mogło by wejść, bo to dla danej grupy osób).

3) Żeby kasować własne posty ) bo jak napiszę przez przypadek dwa pod rząd to potem żaden mod nie kasuje go jakiś czas. No i jeszcze czasami widzę, że trzeba coś zrobić z tematemi i postami, może przenieść, albo wyedytować (mogę błędy ortograficzne czasem poprawić, jak mi się będzie nudzić).

4) Czy jestes w stanie podjąc sie tak żmudnej pracy jaką jest modowanie ? chyba moderowanie, ale jestem w stanie

5) To co napisałem w 3. Kasował własne posty, poprawiał błędy, i takie tam, co każdy moderator.