Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frenzyfry
@up
Masz 100% racje... niestety...
Ci ktorzy graja w Tibie od wersji 7.8 wzwyz, poprostu tego nierozumieja, poniewaz tibia to juz dla nich tylko exp exp i jeszcze raz exp. Nie widza juz zabawy w tworzenie klimatu i m.in dlatego go juz w Tibii niemal ze niema.
|
Gram od 7.23 ale i tak pachnie mi tu niestety prowokacją powód za duża wiedza pytającego. Dam przykład:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regnis
Prawo- zapewne jakieś istnieje, choć jak do tej pory spotkałem się jedynie z władzą siły i rządami przemocy... Czy jest jakiś limit, jeżli chodzi o ataki na innych obywateli? Czy mogę kilka razy dziennie być zabitym przez jedną osobę?
|
Pyta i odpowiada sobie w jednym pytaniu, może nie dosłownie i nie zgodnie z prawdą ale prawie odpowiada. W tym pytaniu jest tak, że koleś mógł grać w inne mmo gdzie taki system istnieje ale może też znać wszelkie zasady tibii i pytać nas o "głupoty". Pod okładką czai się zło... mam nadzieję, że jednak nie ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regnis
Hmm, ostatnio naszła mnie myśl, żeby przedostać się do krasnoludzkich jaskiń w górach na pólnocy i tam kontynuować moje eksperymenty magiczne, bo Rotwormy już powoli mnie nudzą...
|
Z kąd newbie, który pyta o podstawowe zasady gry by wiedział o kazordoon? Usłyszał na game chacie - wątpię te miasto jest coraz mniej modne. A może przeczytał w necie? Może ale by poczytał o wcześniejszych problemach o jakie pytał. No dobra koniec tych moich podejrzeń bo se humor popsuje...