Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2008, 18:15   #65
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@topic

Hmm... Wiecie co bym chciał żeby dodali do rookagaardu (ale to tylko moja wyobraznia nie mająca szans z rzeczywistością) ? Ok, już wam mówie... Chodzi mi o dodanie AREN ! Mogły by być w Venore, Thais itp oraz na rooku ! Pewnie powiecie mi teraz że są areny na mainie w których się robi questy, ale mi chodzi o Areny w stylu pewniej gry( Fable dokładniej =d ). Ale ok, ok już pisze o rooku.
Na rookgaardzie w taką arene mogli by zamienić traning room ! Tzn. nic w wyglądzie nie musiało by być zmieniane tylko wystarczyło by dodać NPC ( w wygląd Babarian ) który by zajmował się areną. U niego można by było kupić bilet na walkę (w której my byśmy walczyli) i przykładowo byś my wybierali poziom trudności np. easy (1-3 level) to walka z 2 Bearami, normal (4-7) 2 Orc, hard (8lvl +) 1 mino i 1 wolf, oraz ostatni poziom trudności imposible (9lvl+) 2 Mino w części pierwszej i 2 roty w drugiej. Nagrody były by symboliczne (np. za poziom easy 50 gp, normal 100gp, hard 150, imposiblle 300 gp). No i ważna uwaga na arenie żaden uczestnik (oprócz potworów) nie mółby zginąć (np. potwory znikają poniżej 30 hp. a my nic nie wygrywamy.).
Teraz ktoś komu się pomysł spodoba, powie a czemu by na rooku nie walczyć między sobą ? Odpowiem nie dało by się, tzn. walka trwała by baaardzo dłuuugo ponieważ na rooku mamy za słabe skille i broń żeby się przebić przez blok przeciwnika.
Ok koniec marzenia i tak tego nie zrobią ^^. Ale sami musicie przyznać że było by ciekawie ? :d

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem