Zobacz pojedynczy post
stary 29-05-2008, 20:46   #1846
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aj_Lowju_Allegra Pokaż post
Stary jestem bardzo dobrze poinformowany czekam na 14 odcinek telenoweli pod tytulem "Tana Max odchodzi z Nebuli" .Do Rezo bym napisal tylko nie umiem po angielskiemu wiec jak mozesz to mu przekaz bo raport bedzie co chwile na niego
Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach. Ale co prawda to prawda cale Vo jest zbudowane z ludzi ktorzy sie wyzywali bili a teraz sa "Best Friends" coz co zrobic nie moja sprawa.Jozek spokojnie swiat jest kolorowy.Niedlugo to ja bede rzadzil nebula hehe.
Dla mnie rządzić możesz nawet każdym światem. Gdy przegram wara napewno się nie załamie psychicznie ponieważ do tej gry podchodze z dystansem i czerpie z niej tylko przyjemność. A co do ludzi którzy się wyzywają, a później stoją po jednej stronie to faktycznie masz racje, bo samo wyzywanie się przez głupią gierke jest trywialne. Ale pamiętaj jedno, ludzie się zmieniają i nie wiadomo czy za pół roku znowu składy obu gildi się nie zmienią, bo to jest tylko gra, a nie życie realne.
"Mowisz ze jestem malo inteligentny tylko zobacz co ludzie ktorych obrazilem wypisuja w swoich postach."
Chyba nie do końca odczytałeś moje intencje, bo nie chodziło mi o to. Zobacz na swoje posty, jedno wielkie skupisko wulgaryzmów i prostackich odzywek, poprzez które kaleczysz język narodowy. Radzę Ci zmień podejście do tej gry, bo przecież nie chodzi o to, żeby na każdym kroku wpychać delikatnie nóż w plecy przeciwnikowi.