Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miłosz
Wiesz co, lepiej już tu nic nie pisz...
Popatrzcie na 1sze strony tego tematu, ile zdjęć już dodanych... I wszystko chcecie teraz schrzanić
Alan człowieku co jest z tobą? Nie rozumiesz że ten temat nie jest twój? Dajesz tu jakieś rozmówki z tibii, beczysz kiedy padniesz itp. Kogo to obchodzi? Poczytajcie ten temat od początku i patrzcie ile lat screenów chcecie doprowadzić do kasacji degeneruchy >.<" Jesteście rzeczywiście fajni tymi swoimi pojazdami ale tak naprawdę nie zauważacie tego że sami robicie z siebie idiotów bo nie rozumiecie nawet takich prostych zasad forum jak temat "Only for screenshots". Ogarnijcie się ludzie i zacznijcie używać mózgów bo się patrzeć na to nie da...

|
Pierdoląc takie farmazony, zaprzeczasz sam temu co napisałeś.
Już nie pamiętasz "o kurfa kicklo mnie na djinnach i obudzilem sie z 2hp i uzylem potiona"-jeżeli nie mówiłeś o sobie to o kim?
Jeżeli uznajesz coś takiego :"Skończyło się rumakowanie, zapeszyłem
May 27 2008, 16:39:45 CEST Died at Level 93 by a fire elemental" jako beczenie - to wyjdź
Post Scriptum
Cały Recon, megiddo, cath fous i inne jebaki leśne - nie wypowiadać się.
Często wklejam ss, ale gdy widze komentarz pseudo inteligentnych gości z reconu, megiddo lub innego shitu "allan kupił lvl na allegro" "o ja ekstra zabiłeś 55lvl na noob trapie" etc. to aż "rz"al dupe ściska.