Cytuj:
Oryginalnie napisane przez atari
Pierdoląc takie farmazony, zaprzeczasz sam temu co napisałeś.
Już nie pamiętasz "o kurfa kicklo mnie na djinnach i obudzilem sie z 2hp i uzylem potiona"-jeżeli nie mówiłeś o sobie to o kim?
Jeżeli uznajesz coś takiego :"Skończyło się rumakowanie, zapeszyłem
May 27 2008, 16:39:45 CEST Died at Level 93 by a fire elemental" jako beczenie - to wyjdź
Post Scriptum
Cały Recon, megiddo, cath fous i inne jebaki leśne - nie wypowiadać się.
Często wklejam ss, ale gdy widze komentarz pseudo inteligentnych gości z reconu, megiddo lub innego shitu "allan kupił lvl na allegro" "o ja ekstra zabiłeś 55lvl na noob trapie" etc. to aż "rz"al dupe ściska.
|
Ty jesteś jedynie dzieckiem które chce być cool. Pi....olisz - nienawidzę botterów, w tym samym momencie na*******ając na tyrsungu z NG, albo trapowanie to "ch...stwo" a witche to lurujesz żeby lizać dupsko. Dzieciaku, z tego co wiem brak Ci przyjaciół, w domu masz biedę a na podwórku to Ciebie leja. Jak padniesz to płaczesz jakby Ci się świat walił. Każdy to wie, a szczególnie ty, że dla nas jesteś niczym. W końcu przyjdzie czas, skończy się botowanie na tyrsungu zaczniesz chodzić w inne miejsca, ale wtedy to lepiej już szykuj więcej kasy na 'Aole' i 'Blessy'. W*****... przez tyle czasu myślisz, że potem będziesz pro? Nic bez bota nie umiesz - cały ty.
p.s Widziałem, że na tibiabr.com też ss wstawiasz. Leć do swoich kolegów, i tak Ciebie pewnie nie rozumieją, może przynajmniej nie będą na Ciebie wjeżdżać za twoja głupotę.