Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2008, 01:55   #13607
Rosan
Użytkownik Forum

Rosan's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Białystok

Profesja: Elder Druid
Gildia: Recon
Świat: Celesta
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez atari Pokaż post
Pierdoląc takie farmazony, zaprzeczasz sam temu co napisałeś.
Już nie pamiętasz "o kurfa kicklo mnie na djinnach i obudzilem sie z 2hp i uzylem potiona"-jeżeli nie mówiłeś o sobie to o kim?
Jeżeli uznajesz coś takiego :"Skończyło się rumakowanie, zapeszyłem
May 27 2008, 16:39:45 CEST Died at Level 93 by a fire elemental" jako beczenie - to wyjdź
Post Scriptum
Cały Recon, megiddo, cath fous i inne jebaki leśne - nie wypowiadać się.
Często wklejam ss, ale gdy widze komentarz pseudo inteligentnych gości z reconu, megiddo lub innego shitu "allan kupił lvl na allegro" "o ja ekstra zabiłeś 55lvl na noob trapie" etc. to aż "rz"al dupe ściska.

Ty jesteś jedynie dzieckiem które chce być cool. Pi....olisz - nienawidzę botterów, w tym samym momencie na*******ając na tyrsungu z NG, albo trapowanie to "ch...stwo" a witche to lurujesz żeby lizać dupsko. Dzieciaku, z tego co wiem brak Ci przyjaciół, w domu masz biedę a na podwórku to Ciebie leja. Jak padniesz to płaczesz jakby Ci się świat walił. Każdy to wie, a szczególnie ty, że dla nas jesteś niczym. W końcu przyjdzie czas, skończy się botowanie na tyrsungu zaczniesz chodzić w inne miejsca, ale wtedy to lepiej już szykuj więcej kasy na 'Aole' i 'Blessy'. W*****... przez tyle czasu myślisz, że potem będziesz pro? Nic bez bota nie umiesz - cały ty.

p.s Widziałem, że na tibiabr.com też ss wstawiasz. Leć do swoich kolegów, i tak Ciebie pewnie nie rozumieją, może przynajmniej nie będą na Ciebie wjeżdżać za twoja głupotę.

Rosan jest offline   Odpowiedz z Cytatem