Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2008, 13:13   #36
Regnis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2008
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 32
Domyślny

Zapewniam, że nie jestem prowokatorem
O Kazoo czytałem na forum- każde poradniki radzą, żeby tam zdobywać doświadczenie.
Gram w BFa, ale ciężko go przyrównać do Tibii, więc nie wiem, czy to można poczytać za jakieś doświadczenie
Ten temat założyłem, żeby choć trochę poczuć klimat tej gry, którego próżno szukać już w samej grze... Ot- to dla mnie (starego rpgowca) taka mała karczma do pogadania i wczucia się w klimat, bez którego na pewno tą grę porzucę.
Ale jak na razie się nie zawiodłem- jest sporo osób, które potrafią się dobrze bawić

Proponuję, aby w tym temacie można było zasięgnąć porady (nie chodzi tylko o mnie), trzymając jaki- taki klimat wypowiedzi

Co do osób, którym się ten temat nie podoba- po co go czytacie? Znikać ale już Myślicie, że wypadniecie na bohaterów przychodząc tu i pisząc bzdurne, nic nie wnoszące posty? Zaimponujecie komuś? Po prostu wypadacie żałośnie i kiedyś to zrozumiecie (albo i nie ) Na pyskówki typu ch... Ci w oczy nie odpowiadam, bo sory, ale mam 23 lata i w ogóle mnie to nie rusza Kozaków zapraszam do Szczecina, Romera 67- a nazywam się Janusz Lisiński- powiedzcie mi w twarz, co chcecie mi wsadzić "w oczy"...

To tyle, kwestią wytłumaczenia się Więcej myślę, że nie ma co tego roztrząsać.
Już wkrótce na pewno coś napiszę i postaram się co nie co od was wyciągnąć
Regnis jest offline   Odpowiedz z Cytatem