Temat: No Justice
Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2008, 14:35   #199
Nanerenderiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jarosław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: POLANIE
Świat: Calmera
Nanerenderiel ma numer GG 2753190
Domyślny od Nane słów kilka...

pofatyguje się i skomentuje wam temat, bo po to jest
co prawda jak go szukałam to zawędrowałam na 7 stronę a sami wiecie o czym to świadczy, ale z tego co obserwuje to tylko chwilowe

Trochę trudną misję wybraliście tworząc temat gildii bo w takim małym gronie (liczba uczestników gildii) trudno nadążyć zaspokoić oczekiwania oglądających. dopilnujcie, żeby nikomu z gildii nie znudziło się dawanie ssów bo wtedy temat schodzi na psy.

a więc tak: dla mnie temat REWELA ! ponieważ:
1. jest to co lubię, czyli przewaga akcji nad awansami (których to raczej nie da się uniknąć). dla mnie temat ten jest z tego powodu odskocznią od "z-awansowanego" mojego tematu (nie mylic z zaawansowanym )
2. dlatego fajnie się ogląda bo na zdjęciach jest duża część osób które znam/poznałam kiedyś, i nie ma tzw. zsypu.
4. zdjęcia z terenów mniej dostępnych.
5. ...inne... i niepotrzebne skreślić

ja odbieram ten temat jako prezentację waszej gildii a nie temat dla waszej gildii, dlatego też nie pozwólcie wywołać kłótni i ześmiecenia waszego tematu. Więc jak ktoś któregoś was zjedzie to olejcie go i nie komentujcie, bo jak każdy z was zacznie bronić komentarzem innego to sie zrobi chlew, a temat macie bardzo fajny i szkoda go zaprzepaścić.

na koniec tych mądrych wywodów życzę wam, żebyście wglądami i komentarzami przewyższyli mój temat z Calmery.

będę nadal z czekała na nowe ssy
powodzenia No Justice.

... i napisalam to ja - Nane...

i ty mozesz kupic pacca prosto od Cipsoftu

poczytaj poradnik: forum tibia.pl -> poradniki -> "Nowa metoda płatności - przelew bankowy"
Nanerenderiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem