Co do Teaser'a i Letniego Update'a moje zdanie sie nie zmienilo, nadal uwazam, ze CipSoft zmarnowal pol roku i mimo wszystko w tym roku nie przyciagnal sobie nowych graczy(ja zbastuje bo czekalem rok na zmiane i w tym roku nie mam zamiaru placic za Krasnale i hordy jak nie legiony Korlewskich Paliadynuf), bo niby czym(nowymi grzybami na scianach, wozeczkami w Kazoo, lodowymi jaszczurkami dla 100lvl czy tez moze Krasnoludkami na Tiquandzie?!) i jak zwykle tereny dla Magow(Svargrond) i Palkow!, a gdzie nowe tereny dla Drutow?
Moim skromnym zdaniem CipSoft sie o*******al przez 5 miechow, na dodatek nowy system kupowania PACC mnie rozwalil, czapki z glow Cipy... kolejny debilny pomysl jak by tu nabic ludzi w butelke... CZY NIE MOGLI PO PROSTU UDOSTEPNIC PACC NA 30 DNI TAK JAK JEST DO TEJ PORY Z ZAKUPEM PACC NA 90 DNI, TYLKO WYMYSLAJA COS Z KARTAMI KREDYTOWYMI?
Po prostu z kazdym Up'em Tibia schodzi na psy... skoro juz wiekszosc skopiowali z innych gier(Diablo) to nie mogli zrobic i tego, aby byla mozliwosc ZAOPATRZENIA SIE W PACC TYLKO NA 30 dni jak to juz jest w wiekszosci gier?!
Jednym slowem.... żal
P.S - i nie piszcie, zebym nie plakal(bo nie placze tylko mnie irytuje to co robia)
Ostatnio edytowany przez Maelion - 30-05-2008 o 18:20.
|