Nie kłucie się dzieci z charami z allegro czy tam robione na botach
osobicie nie gram w tibię i nie mam zamiaru (chyba że ktoś poprosi mnie bym wszedł na obsidie i kogoś zachlastał) w innym wypadku nawet nie będę instalował tibii.
Przechodzę do tematu:
Wow dla fac coś dodają dzieci macie szczęscie nowe ściany będą w kazo

Dobrze że nie ma kolejnych map dodanych bo z każdym updatem dla mnie tylko małpy były normalne ...
ogółem z tego update co się aktualnie dowiaduje podoba mi się system rozmowy z NPC, więcej kopalni i najważniejsze baty w thais !
Ktoś na początku napisał że z każdym updatem tibia schodzi na psy
Zgadzam się w 90%
Jeśli ty się nie zgadzasz to wytłumacz mi czemu na 1 stornie z listami open tibia serverów jest aż 7184 graczy
"W tej chwili 7184 graczy gra na 477 serwerach "
I to w tej chwili z tym że to jedna strona z lisami innych nie znam wpisałem w google pierwsza lepszą, a są jeszcze inne większe strony.
Poprostu każdy ucieka z nudnego życia tibii -.-
Tibia najlepsza była jako 7.6

Ale co to by była za gra gdyby nadal się stało przed dp 5 uh makerami 3 sd makerami 5 hmm makerami ?
Było by po prostu nudno.
Moje zdanie o TIBIi JEDNA WIELKA POMYŁKA
Przestanie w to grac a zrozumiecieo co chodzi robienie 3x 70lv wydawanie kasy na pacce to była dla mnie DUŻA strata kasy teraz myślę że mogłem sobie iść kupić ciastka i tak samo bym z tego dziś nic nie miał
Pozdrawiam
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Grafika jak zwykle sie zmienia to pamięta jeszcze stare gs czy bugi a co do wagoników to pewnie trochę polepszy poruszanie się po kaz a tak to jak zwykle gówno sie wie trza czekać do update 
|
Oi ktoś jednak pamięta

Bugi większe od trolla prawie na całą klatke
Te GSy pod venore
Dragony
I kiedyś słyszałem że nawet Lord Dragony
To były czasy

Trupy na ziemi wojny gdzie liczyło się tylko i wyłącznie PVP
No i ludzie nie było ich tyle ale tez nie byli tak CHAMSCY teraz same nooby biegają
Allegro eBay. Tata pracuje w banku, Tata kupi, bo Mama pozwala.
Miło że ktoś pamięta te czasy