Zobacz pojedynczy post
stary 30-05-2008, 21:08   #88
Shea
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
Shea ma numer GG 8220393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Otto_Pall Pokaż post
Powiem(napisze) tak - jak na razie mam trochę mieszane uczucia

Nie jara mnie specjalnie nowy system rozmów - ale powiedzmy ,że przyda się młodym

Zmiana grafiki kazoo - jestem tam raz na 3 miechy ,żeby kupić blessa ;p - też nie specjalnie

Dodatkowe expy mi nie przeszkadzają

Ale mimo wszystko oczekuje czegoś wiecej - większych zmian - pozostaje czekać do następnego tygodnia

Pozdro
Mam dysfunkcję dysortografie dyskalkulie i coś tam jeszcze było,
uwierz mi choćbym starał się robić te "," i "." ale po prostu nie wiem gdzie to wstawiać uczyłem się tego setki razy i nie nauczyłem się. Poprawianie błędów jakoś mi weszło w przyzwyczajenie ale te znaki to katastrofa :/
Więc wybacz ale nie dam rady chyba że jest jakiś program ułatwiający to
No i przepraszam za utrudnienia

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morves Pokaż post
Jednym słowem - Cipsoft, kasa, kasa , kasa , sytemy płatności, kasa, kasa, kasa, PACC, kasa, WSZYSTKO dla PACC, kasa i kasa.
Ogółem myślę, że pozostało BARDZO NIEWIELU wiernych FACC-ów, którzy kochają grę Free account ponad życie, a którzy są na tyle zdeterminowani, że dostrzegając różnicę między PACC a FACC (78% dla PACC), są w stanie się nie wk** i nie kupić PACC-a. Bo PACC to tylko 22% gry. To Tibia. Cipsoft. I kasa.

Dziękuję.

Wiecie, kiedy się uśmiałem najbardziej w życiu ? Kiedy był spory projekt na dodanie wyspy dinozaurów (~) i pewien gracz zapytał czy to będzie dla FACC. Niektórym to dużo mówi.

Ja już wiem o co chodzi Po prostu go wyśmiali
co do Kasy .... kasy i tak kilka razy to się zgadzam w 100%
Conqueronline (gra która pomogła mi się oderwać od tibii) też już zeszła na psy.
Tak samo...
Dolary, Dolary, Dolary, Dolary i $$$.
09:58 You see a rope.
It weighs 18.00 oz.
oO?

Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25

Ostatnio edytowany przez Shea - 30-05-2008 o 21:12.
Shea jest offline