Żal mi wszystkich dzieci co płacza, że gra traci klimat, jesteście poprostu głupie noobki i tyle.... Czy wy nazywacie klimatem gre w ktorej jak już wczesniej było wspomniane, gdzie gory wygladaja jak klocki lego, lina wyglada jak jakies zminiete w rolon gowno, a gs wygladal jak jakas animacja w paincie zrobiony i przeksztalcony w slajd, zal mi was dzieci, ktore założe sie, że nawet za czasow tamtej starej tibi nie grali bo zaczeli od 7.9 era visow, noobki nazywaly klimatem pg 25/8 na bocie i te pls fri itans 1!!111!!!1!11!!

, 200 lvl mamo kup mi pacca

, wy tak nooby narzekacie, jak sie cos nie podoba to WYP...ALAC !! , to cipsoft stworzyl ta gra, on se decyduje co z nia zrobic, nooby, przyglupy co placza bo druit nie ma gdzie ekspic !!111

i cipki maja im dodac nowe expowiska... zall bo musza szybko lfle wybic zeby poszpanowac przed kumplami i se z peka postac w carlin przed depo, i hitac 8-lvlewe noobki, newbie.... i kozaczyc... wy to nazywacie klimatem ?? nic tylko plakac z noobkow. Dobrze, ze przynajmniej ulepszaja ta grafike, bo jak spojrzec tak na tibie 7.6 i ponizej to zal dupe sciska, noobki ktore to nazywaja klimatem, co nawet na gre fantazy nie przypomina tylko jakies <gowno> z painta <pokaz slajdow>, teraz to juz jakos normalniej bedzie wygladac, cipy sie staraja a wy drogie niedojeb.ne dzieci tibi tego nie dostrzegacie.... Zaloze sie, ze po moim poscie nooby zaczna spamowac posty typu ,, Pewnie wogole nie grales w tibie 7.6", zeby zapobiec temu spamowi to wam nooby mowie, ze kiedys gralem od tibi 7.1 i teraz wrocilem 7.9 i wiem jak kiedys tibia wygladala -.-