Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 00:20   #51
Xerden
Użytkownik Forum

Xerden's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawergo Pokaż post
@up
Masz po części racje, ale w wowie gosciu z 5-6 lvlami więcej nie będzie miał co chwile resistow, chyba ze ma Resistanca od twojej dziedziny magii... mówisz o missach jak probowałeś magiem w warriora albo paladyna z łapy dobrze pakować to sie nie dziwie... Co do edita, jeśli gość jest tępy i ma te parę lvli więcej, jeśli umiesz grać daną klasa, pokonasz go bez problemu... Daje przykład, 23 Druid na 29 Warriora, jeśli wiesz co robić to bierzesz go w roota i nachrzanisz z daleka (Przecież jeśli to tępak to tego nie zdejmie), jak wyjdzie z roota w bear form i dobijasz, ew na 50% hp odmiana w castera leczysz sie i znów bear form. Jeśli on cie zaatakuje to Nature Grasp i podczas ataku wpada w roota, reszta jak wcześniej.

@topic
Ma ktoś jakiś jeszcze film tego gościa? Jest naprawdę dobry i chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś jego akcje.
Koleś ja tu nie mowie o magach vs woj. w walce wręcz, mam 48 wrl i troche znam się na tej grze.. Dajmy na to że podbije do mnie o 5 lvli większy pal, strzelam w niego resist,resist,resist itp.. No wiem, da się zabić większego lvla ale to już musisz na naprawde tępego kolesia wpaśc.. Może z tym editem przesadzilem ale po części racji tam jest. Co do tego 23 drut vs 29 woj, druid będzie miał większość resistow a mana po chwili znika.. Woj musiał by być już totalnie tępy.. Wiem, przesadziłem z tym "masakrycznie" w edicie W tibii różnica lvli nie jest aż taka ważna jak pvp.. mowie tu o niewielkiej różnicy, np. 100 vs 120.

Ostatnio edytowany przez Xerden - 31-05-2008 o 00:22.
Xerden jest offline   Odpowiedz z Cytatem