Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 09:48   #39
Szymi_11
Guest

Domyślny

Niestety, nie zdążyłem pokonać Smoka Magiem, ponieważ zwiedzając piękne miasto szlachetnych Krasnolódów napadła mnie grupka Gwardii Imperatora. By ich pokonać zacząłem przywoływać żywioł śmierci zaklęty w mojej rożdżce ale ich było zbyt wiele bym dał im radę, szybko wyjąłem z plecaka buty szybkości i pobiegłem w stronę schodów ale niestety, pewien młodzieniec gdy zobaczł że o oststnich siłach biegnę do wyjścia, zastawił na mnie pułapkę gdy zginąłem ukradł on moje futro ze skóry mamuta, ale naszczęście buty szybkości ocalały. Gdy byłem już w Carlin postanowiłem sprzedać moje buty i kupić za nie odpowiednio lekki pancerz jak i spodnie, gdy znalazł się kupiec dał mi 4 krystaliczne monety zgodziłem się na taką wymianę ale zaraz potem szybko zabrał monety i powiedział że się spieszy żebyśmy szybko zrobili wymianę, gdy się obejrzałem w ręku miałem 4 platynowe monety a buty wraz ze złodziejem zniknęły w zatłoczonym miasteczku i wtedy powiedziałem sobie że koniec z walką, moje uzbojenie oddałem biednym i dołączyłem do gilidii magów w Thais poagając Muriel wymyślając nowe czary i tak zakończyła się moja przygoda Maga.
  Odpowiedz z Cytatem