Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 10:45   #12
Glacial
Użytkownik Forum

Glacial's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2004

Domyślny

Iskierka nadziei

Młode 19-letnie i niewinne dziecko Ten Co wie jest bardzo biedne. A jakby tego było mało ma bardzo słabego kompa z 256MB ramu. Praca na nim to istne katusze. Nawet granie w Tibje, jakże ukochaną przez niego gre, to ekstremalne próby wytrzymałości psychicznej i anielskiej cierpliwości.
Jednak nie poddał się. Bardzo ciężka praca w branży telekomunikacyjno-erotycznej pozwaliły mu uzbierać sume na wykupienie umiłowanej kostki 2GB ram.

Szczeście nie trwa wiecznie

Wybierając sobie tanią, ale jednocześnie solidną kostkę Ten Co Wie zorientował się, że jednak czegoś nie wiedział.... Po użyciu profesjonalnego programu "Gubałówka" sprawdził nazwę i rodzaj swojej płyty głównej. To co odkrył wprowadziło go w stan padaczkowo-lękowy na przemian z niekontrolowanym wydalaniem żółci żołądkowej.
Okazało się, że jego płyta główna może pomieścić 2 kostki ramu, o maksymalnej pojemności 1GB.

Dawajcie kase skur***

Proszę was abyście pomogli ziścić mi moje dziecięce marzenia. Dajcie mi kase, na wymiane płyty głównej, procesora, karty graficznej i dysku twardego, a spełnicie dobry uczynek i wszyscy pójdziecie do nieba
Na prawdę.
Glacial jest offline   Odpowiedz z Cytatem