Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 11:30   #22
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libacjan Pokaż post
@Zarandiel

Potwory z POI na formorgar mines? Dla kogo to k*rwa jest. Debil tam pójdzie huncić, bo tam poprostu się tego nie opłaca robić. Z plague nic nie leci. Przykładowo nowe bronie poi syfów itp mają do dupy statsy, a lecą w cholerę rzadko.

Zrozumcie ludzie - Mam dość stania pod depo i narzekania, że nie ma co w tej grze robić. Chcę iść poexpić w końcu, ale nie ma na czym.

Wracając do magów. Na prawdę jest ZA MAŁO expowisk. Nie można w kółko powtarzać, że nie exp jest najważniejszy. Do stania pod depo i gadania o dupie marynie jest FACC.

"Ja pi**dolę i masakra". I tylko osoby, które wiedzą już trochę o Tibii, zrozumieją o co chodzi.
Po pierwsze: kopalnie w formogar sa czesto zajete. Mary sa jakby dlami - maja podobny loot i exp.
Po drugie: Za malo expowisk hmmm... To jak to sie dzieje ze kiedy tylko chce to znajde sobie jakies wolne expowisko mimo ze gram na zaludnionym nonpvp?
Jak chcesz same expowiska typu Demona to wyjazd na oteesa.
Po trzecie: nie kazdy kto sie z toba nie zgadza musi byc od razu nic niewiedzacym nawbem~
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku.
Askaral jest offline