Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 14:01   #8340
Szad
Użytkownik Forum

Szad's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 98
Poziom mag.: 63
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivex Pokaż post
Po co ten wyklad? xDDD
Czy którys z nas (z tego forum) kazal ci tam isc jak Nunel sobie tam smigal? NIE wiec sie nie odzywaj bo dla mnie tez niejest to zabawą jak którys z nobów z twojej gildi (pozdrawiam serdecznie slayersów :*) bije mi czy komu tam innemu potwory i wpie**ala sie na respa...
tak na marginesie to tego co robi Nunel tez nie popieram ale ty uszolog zajmij sie najpierw swoja gildia a pozniej zwracaj innym uwage
Kwestie Nunela pominę, bo już jakiś czas temu przedstawiłem swój stosunek do jego trapów. A że, nie lubię się powtarzać, to uważam temat za wyczerpany i zamknięty, przynajmniej z mojej strony. Jednakże zostały rzucone oskarżenia na gildię, której jestem vice liderem, więc w wobec tego tematu nie mogę pozostać obojętny. W związku z powyższym, mam kilka spraw, tudzież próśb - nazywaj to jak chcesz.

Primo: Jak już oskarżasz, to podaj konkretne sytuacje, lub przynajmniej osoby.

Secundo: Jeśli rzeczywiście zdarzy się taka sytuacja, że któryś z członków Rat Slayers zachowa się jak noob - i będę miał na to dowody, to obiecuje, że spotka go przysłowiowy "wpierd*l i do lochu."

Tertio: Wszystkie osoby, które mają gówno do powiedzenia, proszę o zachowanie tego dla siebie...

Z poważaniem et cetera et cetera
Szad

You’re a failure played in stereo.
Szad jest offline   Odpowiedz z Cytatem