Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 16:06   #4971
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansonik Pokaż post
Bez kitu, czytam ten temat w miarę regularnie i chwilami naprawdę nie wiem, czy mam śmiać się z waszej głupoty, czy płakać nad nią.

Nie mam tu swojego konta, bo nie chcę mieć, piszę z konta Hansonika, bo mogę.
Jeśli ktoś chce wiedzieć jakiego mam chara na Morganie, jest to bezcelowe, bo już nie mam żadnego (ostatnio grałem Rosi Thern (do hacka) jeśli kogoś to interesuje), bo wszystkie sprzedałem/oddałem, ale nie ważne.

Gdzieś tu na forum był zamieszczony filmik z wojny, z rl zdjęciami członków Rise. I z tego co pamiętam, to nikt z HM (ówczesnego RC) was nie zjechał, mimo, że widać tam taką patologię, że o ja pierd**ę.
C**j wam do tego jak kto wygląda? Czy waży 100kg, czy 50?
A może zazdrośni jesteście, że my potrafiliśmy zorganizować spotkanie ludzi z całej Polski i zajebiście spędzić wspólny czas - nie patrząc na to, kto jak wygląda?
Generalnie przykro mi z powodu tego, jaką patologię macie w domach/szkołach, czy Bóg wie gdzie jeszcze, ale po kiego wyżywacie się na innych?

Odnośnie do wczorajszych "Rozmów w Toku" - śmiejecie się z ludzi, którzy tam się wypowiadali, z tych, co szkołę zawalili itp., a teksty Victerona (nic do niego nie mam, bo wiem, że jest w porządku), albo Protossa, które można/możnabyło tu znaleźć o czym świadczą? A może któryś z was był w tym programie?

A no i na zakończenie chciałem powiedzieć, że nie ma mnie na tej fotce (Rosi~) i również nie ja ją robiłem.

Tyle ode mnie, pozdro.
Dobrzeeeeeeeeeeee!! Wszystko ok, tylko....Wiszu wróć do nas. ;<
Delarev jest offline