Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek
Nawet nie bardzo mam tu z czym polemizowac- to co robi nunel jest zle obiketywnie i naprawde nie ma co tego udowadniac.
Co do mojej gildii- w Demons Army czy gdzie indziej tez nie wsyzsyc sa fair. Mowie TEZ- bo wiem ze u nas jest podobnie. Tka jak napisal Szad- prosze napisac do mnie cyz do niego jak zaistnieje konkretna sytuacja a nie wylewac zale na forum. Ja Duchem Swietym nie jestem i nie wiem co kazdy member robi. Gwarantuje jednak ze zaden raport nie pozostanie nieywjasniony. A jak ktos woli sie uzalac na forum zamiast naprawde sprowac zaradzic to juz jego problem.
Zeby rozjasnic niektorymw glowach bo wiem jaka wielu osobom myslenie sprawia trudnosc- kiedys pewien czlonek gildii pochwalil sie jak to osuzkal typa kupujac b robe za platynke zmiast za crystalke. Za chwile juz szukal nowej gildii. Z innej beczki- kolezka z gildii Ketta Strikera wjebal mi sie wczoraj na resp i kradl loota. zamias wyzywac i marudzic napisalem do Ketta i typ za chwile grzecznie wyszedl i przeprosil. To taka mala sugestia dla wszytskich na*******ajacyh na nas na forum.
|
kurwa, uszolog Ty jakis hipokryta jestes? skoro mamy sie nie uzalac na forum, dlaczego robisz to Ty? nunel robi to co lubi, moze nie jest to zgodne z regulami, ale chwala mu za to, ze robi to co lubi, a nie na*******a dla kolejnych pixeli jakimi sa lvle, swoja droga - skoro duchem swietym nie jestes, to moze powinienes zaostrzyc rekrutacje i przyjmowac tylko sprawdzonych ludzi, czy Twoja gildia istnieje tylko po to, by byc na erigu?