Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 16:28   #8344
Leader Fox Dragstar
Zbanowany

Leader Fox Dragstar's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Świat: teh real one
Leader Fox Dragstar ma numer GG 7654753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Nawet nie bardzo mam tu z czym polemizowac- to co robi nunel jest zle obiketywnie i naprawde nie ma co tego udowadniac.
Co do mojej gildii- w Demons Army czy gdzie indziej tez nie wsyzsyc sa fair. Mowie TEZ- bo wiem ze u nas jest podobnie. Tka jak napisal Szad- prosze napisac do mnie cyz do niego jak zaistnieje konkretna sytuacja a nie wylewac zale na forum. Ja Duchem Swietym nie jestem i nie wiem co kazdy member robi. Gwarantuje jednak ze zaden raport nie pozostanie nieywjasniony. A jak ktos woli sie uzalac na forum zamiast naprawde sprowac zaradzic to juz jego problem.

Zeby rozjasnic niektorymw glowach bo wiem jaka wielu osobom myslenie sprawia trudnosc- kiedys pewien czlonek gildii pochwalil sie jak to osuzkal typa kupujac b robe za platynke zmiast za crystalke. Za chwile juz szukal nowej gildii. Z innej beczki- kolezka z gildii Ketta Strikera wjebal mi sie wczoraj na resp i kradl loota. zamias wyzywac i marudzic napisalem do Ketta i typ za chwile grzecznie wyszedl i przeprosil. To taka mala sugestia dla wszytskich na*******ajacyh na nas na forum.
kurwa, uszolog Ty jakis hipokryta jestes? skoro mamy sie nie uzalac na forum, dlaczego robisz to Ty? nunel robi to co lubi, moze nie jest to zgodne z regulami, ale chwala mu za to, ze robi to co lubi, a nie na*******a dla kolejnych pixeli jakimi sa lvle, swoja droga - skoro duchem swietym nie jestes, to moze powinienes zaostrzyc rekrutacje i przyjmowac tylko sprawdzonych ludzi, czy Twoja gildia istnieje tylko po to, by byc na erigu?
Leader Fox Dragstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem