Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 18:18   #168
ChrisTa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 08 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Libacjan Pokaż post
Porażka... Powiedzcie mi jak to jest. Zauważyliście, że te nowe upgrady expowisk będą RAJEM DLA CAVEBOTERÓW?. Knightom to zagra, ale co z magami? Dalej k*rwa nie ma gdzie expić, bo WSZYSTKO co się rusza jest zajęte. Dwu tygodniowe kolejki na Warlocki? No k*rwa to jest jakieś nieporozumienie. Moje propozycje?

-7x więcej miejsc z Frostami i z Dragon lordami
-2x zwiększenie hitów magów z czarów typu exori~

Ktoś tam powiedział, żebyśmy nie narzekali, bo Tibia to nie tylko expienie. Zgadzam się... ALE K*RWA MARNUJE PACC NA STANIE POD DEPO BO NIE MA K*RWA MAĆ WOLNEGO EXPOWISKA OD JAKIEGOŚ ROKU, BO K*RWA JAKIEŚ SPASIONE CHIPSAMI OBIBOKI NIE POTRAFIĄ SOBIE UZMYSŁOWIĆ, ŻE J3BIĄ TĄ GRĘ Z KAŻDYM UPDATEM. NIC DO EXPIENIA OSTATNIO NIE DODANO. A JAK JUŻ PÓJDZIESZ NA EXPA TO PADNIESZ PRZEZ MASSKICK I TRACISZ KOLEJNE 50K NA BLESSY UCIULANE SWOIM CH*UJOWYM KURWA MSEM, KTÓRY CIĄGNIE KASĘ NAJBARDZIEJ ZE WSZYSTKICH PROFESJI. TA GRA JEST PORAŻKĄ SWIATA GIER MMOCRPG. A NIE, TO ZBYT ŁAGODNE OKREŚLENIE. TA GRA JEST TOTALNYM DNEM. Tak nie musiało być. Zdebilowacenie w Cipsofcie spełnia swoją rolę.

@Bosal bądź inny "świetny moderator"
Tutaj nie ma przekleństw. Więc nie masz prawa mnie zwarnować.

@down
Nie jesteś sobie w stanie wyobrazić dziecko, ile wysiłku trzeba włożyć, aby zrobić 100+MSa. W dodatku w takich warunkach, jakie teraz panują.
Pograj sobie lepiej w bierki . A nieee bo sobie krzywde zrobisz. Dziecko ile ty masz lat
a) mało - wtedy mozesz sie wkurzac grą, ale troche uwazaj dziecko na słownictwo
b) dużo - to idź do psychologa jak gra komputerowa (tzn cos, co kiedys bylo grą) wywoluje u ciebie takie reakcje. (Bo - bez urazy - ale jesteś .. że tak powiem .. trochę opóźniony)
A przykre jest to, że takie coś dzieje się z umysłami większości "Tibijczyków"
Dziękuję.

Ostatnio edytowany przez ChrisTa - 31-05-2008 o 18:20.
ChrisTa jest offline