Temat: Zemsta
Zobacz pojedynczy post
stary 31-05-2008, 20:42   #48
Dyzuyx
Użytkownik Forum

Dyzuyx's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Dział Fake'i <3

Stan: Niegrający
Domyślny

- fabuła 7/10, ujdzie, lecz by sprostać wymaganiom użytkowników powinieneś dodać mniejsze wątki;
- grafika 7/10, ocenę z pewnością zaniżył ten powiększony ze swoich pierwotnych wymiarów Wyvern, krew jest niesamowita, oczywiście jak na mnie, ten efekt prędkości jest trochę przyduży;
- ortografia 3/10, jest dosyć dużo błędów, więc powinieneś zwrócić na to uwagę i oczywiście je poprawić;
- dialogi 7/10, pasują do klimatu, ale i tu mam do czego się przyczepić, "przyszedłem", uważam, że powinno być "przybyłem", zastanów się trochę dłużej nad tym jakich dawniej używali języków itd.;
- ogólna ocena 6/10, popraw się...
PS. Nie bierz zbyt serio postów Kedvena, on na pewno myśli inaczej...
@Kedven
Jako bardziej doświadczony powinieneś mu udzielić porad, wytknąć błędy, a przede wszystkim wesprzeć psychicznie, bo to, że ktoś dopiero zaczyna robić fake'i nie świadczy o jego niższości społecznej na forum. Gdyby okazało się, że tworzenie fake'ów jest jego "życiem", całkowicie byś je zniszczył. Twa arogancja jest dosłownie zarazą dla tych, którzy potrzebują pomocy, w tym przykładzie w fake'u i takie zachowanie jak na tak doświadczonego fake'owca jak ty nie przystaje.