Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mejlun
Próbowałeś w zamku? z dwarven shieldem i włóczniami? Całkiem niezły łup można wyciągnąć, tylko nie wchodź do wież ani na najniższe piętro. wzbogacisz się nieźle, szczególnie na zbrojach (chain amror). Nazbierasz ile dasz rady unieść i szybciutko do skrzynki w depocie. Potem jak zkończysz polowanie, zrzucasz cały ekwipunek do szkrzyni, do plecaka bierzesz ile dasz rady łupu i do sklepu. Mi po pół dnia polowania tam, to taki kursów z depotu do sklepu z 5 wyszło. (na twoim poziomie). Więcej opłacalnych miejsc-kopalnie w Kazodron. Jak będziesz miał lepsze umiejętności możesz chodzić na Ghostland do dziury obok fatamorgany ducha. Na pierwszym poziomie są szkielety i szczury, niżej obleśne ghule i skorpiony. Radzę zaopatrzyć się tam w: łuk, jedzenie (jajka lub białe grzyby), mnóstwo strzał i czar antidotum - na skorpiony. To chyba wszystko w okolicach Ab'Dendriel.
|
Rozumiem, że mówiąc o zamku i chain armorze, chodziło Ci o Minotaury.
Wiem że przy zamku jest taka jaskinia z minotaurkami (ale dużo ludzi tam chodzi

Słyszałem też gdzieś głosy, że przy zamku kręca się orc bersekerzy... Nie są zbyt "niebezpieczni" jak dla mnie
Ale i tak THX........ zara lece do zamku

P.S. (głownie forse potrzebuje na strzały, bo sam robie je w dośc żółwim tempie

, kumpel ciagle zaprasza mnie na jakieś hunty.... trudno chodzic wtedy ze spirami

)