ehh..
Naprawde, nie rozumeim, nie kumam, normalni gracze sa banowani,
a roznego rodzaje qwry prawie zawsze zdolają umknąć...
Poziom ludzi piszących na tym forum jest zbyt niski, abym w dalszym ciągu sie na nim udzielam i go próbował podwyższać, toteż zawieszam działalność na czas nieokreślony.
Po prostu skretyniali idoci nawet nie potrafią zrobić jakiejś celnej riposty zabawnej, śmiesznej w swoim stylu, zupełny brak pomysłów.
Najwyżej stać kretynów na paina albo teksty ala scartexa z tej strony (ciebie wybralem bo innych nawet nie ma sensu szukać).
Także mało kto dorósł tu do moich prowokacji.
Co do ShicuDelete może sam musisz się wspomagać allegro.pl i inni noobasy, co tak usilnie i nieudolnie próbują mi wmówić. noobaski kochane Morski Paladyn w całości był jedynie moją pracą a nawet zdołałem z niego wyłuskać marne grosze raptem 200 zł z itemów. Czemu tak mało? A bo nie siedziałem na demcach i nie miałem illegal software.
Buszowniku lizanie dupki na forum idzie ci perfekcyjnie, w grze potrafiłeś normalnie pogadać, no ale nie tu. Tu trzeba lizać głeboko w dupkach, zeby się przypodobać. Gl tej taktyki w RL. Tam Cie szybciej sprowadza na ziemię.
Azkabanczyk noobku nawet Cie nie znam z tego co widze to chyba naet 40 lvl nie masz. Najpierw cos osiagnij a potem zablyszcz na forumi poliz dupke nópkom którzy beda twoimi guru z botami.
Reszta bardzo chętnie bym odpisał na wcześniejsze jakże "ynteligentne" wasze posty, ale..
1. na taką waszą srakę szkoda mojej klawy.
Kończąc żegnam marginalną grupę normalanych graczy z jajami, którzy czystą grą potrafią coś osiągnać. Leszczyki odpadają - jak zawsze
PS. Na wszelkie posty nie odpisuje. Dlaczego? Bo i tak nie będzie na co + patrz początek mojej wypowiedzi.