Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morski_Paladyn
Azkabanczyk noobku nawet Cie nie znam z tego co widze to chyba naet 40 lvl nie masz. Najpierw cos osiagnij a potem zablyszcz na forumi poliz dupke nópkom którzy beda twoimi guru z botami.
|
Tak tak. Jestem niedoswiadczonym graczem ktory nigdy nie przekroczyl 20 poziomu w grze.
Widzisz, znam cie jeszcze z Tibii w ktorej Paladyn byl PG'ierem, RS byly na cala plansze i 90% ludzi zrobilo wlasnie wtedy Paladyna. Juz wtedy byles arogancki, byles zlodziejem, biles innym moby i blokowales resp. Ale dalej, mow sobie jeszcze kim jestem, jaki ze mnie napek itd.

Jednak ja juz o tobie tyle sie naslyszalem, widzialem SS'y z toba co robiles (czytaj wyzej), ze wiecej info mi nie jest potrzebne o tobie i nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze ci skasowali konto

Mam nadzieje, ze kupisz na to nowe konto PACC'a i znowu ujzysz napis "You account is bannished..." albo "Deleted".
No nic, czekam na ten dzien, na jeden juz sie doczekalem, moze bedzie drugi. Oby... A teraz idz expic i wyzywac ludzi na publicznych Chatach i wysylaj "chakier lanki" na Trade, szybciej bedziesz mial skasowane konto

Powodzenia!