Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shennroon
Witam!
Mam 45 lvl, skille 73/73 i wybieram się z kumplem 50 knight, 70/70 na Outlaw Camp Quest. Chciałbym się dowiedzieć, czy dam rade Giant Spiderowi, jeśli tak to ile mi zejdzie potionów? 
Aha, jeszcze jedno, zapomniał bym... Czy dam rade również Black Knightowi, oczywiście po dobiciu 50 lvl 
|
GSowi dacie rade ale waste będzie. A na BK na 70% ktoś będzie expić więc obejdzie się bez spotkania z nim ;p a jak byś chciał go ubić to bez pacca i exori to ciężko ;/
Od razu ja się spytam co prawda znam dużo miejscowisk ale może ktoś zwiedził większy kawałek tibii mi poradzi. Pierwsze moje pytanie gdzie wyciągne pallkiem 54lvl skille 75/56 14 magic 80k exp/h może być z pacc tak żeby na 0 było nie pogardze plusem. I na którym lvlu nie będę mieć waste na dlach bo teraz mi idzie pół bp strong mana potionów w najlepszym przypadku na utamce ;/ i na jakich skillach ofc bo na frosty znam wymagania mniej więcej ;p I jeszcze jedno jaki jest exp na deep fibuli (mam szczęście do loota z dragów to może jakby było z 80k expa to bym zainwestowal w te głupie poty).