A więc moje dzieci, najlepszego z okazji dnia dziecka! Szczególne życzonka dla najstarszego dziecka, mydełka, byś se wreszcie znalazł super laskę i przyprowadził ją do domu, bo nudzi mi się patrzenie tylko na Twoją mamę xd Życzonka także za hima, mam nadzieję, że nie masz mi za złe, ze alimenty czasem nie na czas (hunty drogie itd ;P) i życzę, byś był dalej szczęśliwy, mimo iż inteligencje masz po mamie

Teraz owca, nie wiem jak to się stało, że się pojawiłeś, ale skoro już jesteś to najlepszego XD Czypisek, ty też się znalazłeś, jak to się stało, niewiem (a z taką wielką firmą jak durex ciężko wygrać) ale jak już jesteś, to rozwijaj się w spokoju, kiedyś jeszcze będziesz taki jak tata

Jeszcze glorek, Ty masz trochę mózgu od tatusia, weź go używaj jak należy, a ogólnie to też najlepszego

Ahas, i jeszcze jest Patrycy, Tobie składam najszczersze życzenia, bo doceniasz tatusia jak należy, jak kasuję na bierząco ss, to do dziś mam Twoją wypowiedź "Patys is my master"

Ahas, jeszcze mi Antek pociecha został, życzę Ci, byś wcale nie dedał, nie wkurzał już taty jakbyś odpukać dednął, że koniec gry i jak se niedługo tego pacca kupisz, byś cisł z lvl jak kiedyś ;] Jeśli będziecie grzeczni i nie będziecie tatusiowi spamować w temacie, to wieczorkiem będą prezenty
Ahas, i mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że na 1 komunię zamiast roweru kupiłem Wam Kompy, neo i pacc, po czasie widzę mój błąd...
42mln done, ogólnie to mnie nie denerwować, bo do 2 z laską pisałem, a przed 7 mama wpadła, papugę rozbudziła, bro nie umie uszanować, że chcę spać więc nie denerwować, bo dziś będę nieprzytomny cały dzień