Zobacz pojedynczy post
stary 01-06-2008, 11:52   #1901
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Ale wy jesteście śmieszni. Na temat Tany wypowiadają się śmiecie(piszę waszą prostacką gwarą), którzy tak naprawdę nawet go nie znają. Najbardziej mnie śmieszy, że ludzie tacy jak Mukatan(człowiek, który słownika poprawnej polszczyzny chyba nigdy w życiu nie trzymał), Xanoxin(który od zawsze mówił sam ("Ja nic na servie nie znacze, jestem uzależniony od VU"), Asanil aka Refferon (najgorszy ms w VU), wypowiadają zdanie na temat naprawdę lojalnych ludzi tylko na podstawie GRY. No ludzie naprawdę zastanówcie się czy ta gierka za bardzo nie wchłoneła waszego sparaliżowanego móżdżka (taka reakcja występuje przy po spożyciu alkoholu). "Jesteś chyba największym frajerem jaki odwiedza to forum" i to jest właśnie osoba która ma sparaliżowany móżdżek 3 stopnia. A wiesz kto to jest "frajer"?- napisz mi swoje poglądy co do tego słowa zobaczymy czy nie jesteś śmieciem(jak to mówią najbardziej inteligentni ludzie Nebuli, czyli membersi z VU. Oczywiście nie obrażając ludzi typu Morrderca aka Żuk, Chudzierlok i jeszcze kilku ludzi, bo wiem, że to są bardziej ukształtowani ludzie niż wasze przysłowiowe "śmiecie" wypowiadający się po stronie VU na tym forum). A teraz jeszcze pod koniec mojego posta muszę napisac ,że najwiekszymi ludzmi o irytującym, irracjonalnym spojżeniu na swiat są Mukatan(ten człowiek chyba naprawdę na rl nie ma żadnych obowiązków po za wymyślaniem "jak dzisiaj kogoś zmieszac z błotem swoimi trywialnymi odzywkami"), Alvaro, który na początku forum lizał dupę VO aż tyłki czerwieniały(nawet ktoś napisał "Teraz liżesz tyłki VO tak jak lizałeś nam tylko, że VO Ciebie widocznie nie szanuje"- widocznie nie ma za co) teraz z upływem czasu i z rozwojem forum chyba zmienia swoje poglądy. Asanil aka Refferon( już nie będe wypowiadał się szczegółowo na jego temat, bo nie mam czasu jade zaraz ze znajomymi nad jezioro, poprostu tego człowieka nigdy nie szanowałem i szanowac nie będe). Naprawdę ludzie zastanówcie się czy ta gra nie włada nad waszym myśleniem i emocjami. Ja od zawsze wygłaszałem słowa bardzo mądrego człowieka o nazwisku Mark Twain, który najwidoczniej chciał walczyc z takimi osobami jak wy i pisałem już to na forum, ale nikt chyba nie potrafił tego dobrze zinterpretowac i porównac do swojej osoby "Lepiej nic nie mówic i pozornie uchodzic za głupca, niż jednym słowem rozwiac wszelkie wątpliwości"

/Paluch

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.